Back 2 The Basement - 27 januari 2024 - Breezze Brielle:

Veni, Vidi, Vici!

 

Wat een feest explosie was het op zaterdag 27 januari tijdens  Back 2 The Basement Reunited. Alsof de tijd stil had gestaan, beleefden we, jong en oud, samen een geweldige avond, doorspekt met zowel vertrouwde als nieuwe gezichten. 30 jaar later, maar zoals de dag van gisteren was de energie net zo levendig als ooit tevoren.

Met twee zalen doordrenkt van the sounds van toen. De vloeren trilden en de muren beefden op de meeslepende beats van Da Dizzy Jay, Rozdavo, Garfield, Smurf, Ducky en de ongeëvenaarde stem van Judith. Temidden van de muzikale magie genoten we niet alleen van de old-school vibes, maar ook van elkaars gezelschap, omringd door een goed georganiseerde bar en locatie, mogelijk gemaakt door onze vrienden van Breezze.

De avond vloog voorbij, maar de herinneringen zullen bij ons blijven. En hoe super vet was het om samen met oude bekenden de boel aan het einde van de avond op te ruimen. Een snoeiharde dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze onvergetelijke avond, Breezze, de crew en natuurlijk jullie allemaal. Houd ons in de gaten, want dit smaakt absoluut naar meer!

Media berichten Back 2 The Basment:

Event photos: